lauantai 31. heinäkuuta 2010

Ilopillereitä

Lomaviikon aloituksen kunniaksi yksi ilopilleri-rannekoru lisää, nyt sinisen ja vihreän sävyissä. Lamppuhelmet omaa käsialaa, lisänä hopeaa.

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Rannekoru-tuulella

Olen tehnyt kasapäin pastillinmuotoisia lamppuhelmiä. Tässä maistiaisia rannekorujen muodossa. Ensimmäinen on tehty CIM:n vaaleanpunaisista, aavikkoruusun, ruusukvartsin sekä purppuran värisistä laseista.
Toisena Double Helixin hopealasia nimeltä Clio, joka muuntuu uskomattomiin vaaleanpunaisen ja purppuransävyihin. Lisäksi helmiin tulee aivan upea helmiäskiilto. Tämän kanssa on hauska leikkiä!

Viimeisenä Striking Glassin hopealasista tehtyjä helmiä. Tästä lasista löytyy myös uskomattomia värisävyjä.


Ja vielä lisäksi hempeän roosa onttolasihelmi yksinkertaiseen hopeaketjuun ripustettuna.


Korvakkeita

Korvakoruja hopeasta, hopeasavesta sekä ametisteista. Joukkoon on myös eksynyt ihanan punaisia viinimarjoja.

(Liian) kiiltäviä oliiveja

Hopean valokuvaaminen on yleensä hankalaa, kirkas pinta heijastaa kaiken mahdollisen - kuvaajasta alkaen. Tässä jo alkukesästä valmistunut oliivinmuotoisista hopeahelmistä tehdyt ranne- ja kaulakoru, kaikkine heijastuksineen.


perjantai 16. heinäkuuta 2010

Hilloa helmiäsi!

Kanssahelmeilijöiden keskuudessa on menossa ÄHH-kampanja (älä hilloa helmiäsi), minkä tarkoituksena on saada ne kaikkein varjelluimmat aarteet helmilaatikoista koruiksi asti. Kuten kaikki helmeilijät tietävät, ihanuuksia vain välillä hypistellään, jonka jälkeen NERIK-laatikon (näitä en raaski ikinä käyttää) kansi napsahtaa visusti kiinni.

Pahoin pelkään, että nämä ihanuudet ovat uusimmat tulokkaat omaan laatikkooni. Sain lahjaksi serkultani upeita, pyöreitä halkaisijaltaan noin 8 mm (!) makeanvedenhelmiä. Tässä pikkuvilaus näistä ihanuuksista!